Jeg begyndte min samling for 10 år siden.

Min samling startede i foråret 2000.

2010. 
Hvad mine to barndoms Rosebuddukker førte til!

Jeg havde 2 Rosebuddukker én neger og én lys.Den mørke havde jeg limet en hvid paryk på,bagefter pillede jeg gummiet af,så blev han klippet,og så var han en fin dreng.Har aldrig set ham siden :0).

De var en stor trøst,da jeg som 7 årig oplevede mine forældres skilsmisse.Min store glæde var dog,at jeg fik lov til at blive hos min far,hvor jeg fortsat fik en god barndom.

Dukkerne har betydet så meget for mig,så da de på én eller anden måde forsvandt ud af mit liv,har jeg tænkt og snakket meget om dem.

Men pludselig for 10 år siden skete der noget glædeligt.Min søster kom og gav mig en mørk Rosebud,som jeg havde givet hende som barn.Min glæde var helt ubeskrivelig stor,kan slet ikke beskrives.

Ja- så begyndte den store jagt til ugeblade,aviser og radio.Glæden var,at der ikke var nogen der samlede eller søgte efter dukkerne dengang.Jeg fik nogle gode veninder,som også samler dukker.Vi har haft mange gode timer,som jeg ikke ville undvære,og stadig nyder samværet med dem.

Jeg har gjort et stort arbejde,for at finde ud af,hvor møbler,tøj og tilbehør er lavet.Ja meget har jeg brugt år på.

En stor tak til alle de lokalhistoriske-arkiver,som har været meget hjælpsomme,plus alle de søde mennesker som har fortalt mig historie fra deres familie og arbejdspladser.Jeg har stadig forbindelse til nogle af dem som lavede tøj og tilbehør.Tak alle - fordi I har hjulpet mig med at gøre min hjemmeside så omfattende.

Tak til min søster som gav mig dukken på billede.